Előfizetői tartalom

Békülékenyebb lesz a magyar kormány - Itt az idő OTP-t venni!

Egyre több elemző gondolja azt, hogy az OTP-vel kapcsolatos aggodalmak eltúlzottak, a magyar és a külföldi operációkban nem a befektetők által várt legrosszabb forgatókönyvek következnek be, a bank részvényei pedig kifejezetten olcsók, így érdemes venni azokat. Az alábbiakban összegyűjtöttük, mitől váltak optimistábbá az elmúlt hetekben a nagy elemzőházak.

Optimistábbak az elemzők Az elmúlt hetekben több elemzőház is kifejezetten optimistává vált az OTP-vel kapcsolatban,a héten az Unicredit és a Goldman Sachs, korábban a Deutsche Bank, a Credit Suisse és a Citi is vételi ajánlást adott ki az OTP-re, több elemző az OTP-célárát is megemelte. Az alábbiakban összegyűjtöttük, mivel indokolják az elemzőházak az optimizmusukat.Fordulat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés