Előfizetői tartalom

Bankunió: a gyorsaság nem mehet a minőség rovására

MTI
A bankunióról, a közös bankfelügyeletről tárgyaltak az uniós tagállamok Európa-ügyi miniszterei kedden Luxembourgban a hét második felében esedékes EU-csúcstalálkozó előkészítéseként - számolt be Győri Enikő. A Külügyminisztérium államtitkára elmondta, hogy Magyarország azt az álláspontot támogatja, amely szerint a gyorsaságnak, a sebességnek nem szabad a minőség rovására mennie.

Győri Enikő úgy vélekedett, hogy az Európai Bizottság eredeti javaslata figyelmen kívül hagyta azoknak az országoknak az érdekeit, amelyek nem tagjai az eurózónának, de az Európai Tanács javaslata ehhez képest pozitív irányba történő elmozdulás. Az államtitkár ismét megerősítette: Magyarország nem kifogásolja, hogy az eurózóna tagországai szorosabbra fűzzék együttműködésüket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés