Előfizetői tartalom

Figyelmeztetnek a bankok: ezzel 10%-kal is zuhanhat a magyar GDP (2.)

Portfolio
A Magyar Bankszövetség bízik abban, hogy még változnak a bankokkal kapcsolatos legutóbbi bejelentések (teljes bankadó fennmaradása, tranzakciós illeték emelése) a parlamenti elfogadás előtt. Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára a Kossuth Rádió csütörtök reggeli műsorában megerősítette, hogy Patai Mihály felvetette lemondási szándékát.

Nagyon bízunk abban, hogy van még egy felülgondolási lehetősége minden félnek ebben a kérdésben - reagált Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára Matolcsy György tegnapi bejelentéseire, miszerint növekszik a bankok terhelése. A nemzetgazdasági miniszter szerda reggel ismertette a kormány legújabb intézkedéscsomagját. Ebben szerepel többek között, hogy a bankadó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés