Előfizetői tartalom

CIG Pannónia: félig bent, félig kint

Portfolio
A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. menedzsmentje a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) utóbbi időben folytatott tevékenységét értékelve arra az elhatározásra jutott, hogy 2011. május 24-ével kilép a Szövetségből - közölte ma a társaság. Gaál Csaba, a biztosító vezérigazgatója ugyanakkor a társaság elemzői prezentációján elmondta: a nem-életbiztosító leánycég MABISZ-tag marad, aminek egyetlen oka, hogy a gépjármű-biztosítások folytatásához ez szükséges. A MABISZ az MTI tudósítása szerint tudomásul veszi a biztosító menedzsmentjének döntését.

"A MABISZ munkáját Horváth Béla, a CIG Pannónia Életbiztosító igazgatóságának elnöke az alapítástól kezdve, míg Gaál Csaba, a társaság vezérigazgatója az elmúlt 10 éven át kísérte figyelemmel. A hazai alapítású társaság menedzsmentjének megítélése szerint az utóbbi években bekövetkező gazdasági és jogi változások mentén komoly mértékben differenciálódott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés