Előfizetői tartalom

Nyomás alatt az OTP

Portfolio
A délutáni európai stresszteszt eredmények végkimenetele tartja nyomás alatt az OTP részvényeit, mely eredményeként a BUX 1,1%-kal került lejjebb. A banki stresszteszt eredmények mellett a délutáni amerikai makroadatok határozhatják meg a piacok irányát és hangulatát. Egyelőre a pesszimizmus és a reggeli félelem jelei látszanak.

A vezető hazai blue chipek közül a MOL 0,7, az OTP 2,1, az MTelekom 1,1, a Richter 0,2%-os esésben áll. A MOL ezzel a csökkenéssel visszakerült a 21 200 Ft-os szint alá, miközben az OTP az európai bankszektor esését követve továbbra is gyenge formában áll. A Richtert eközben továbbra is a 36 000 Ft tartja, miközben a Telekom az 50 napos mozgóátlagánál küzd.OTPReal-time árfolyamInformációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés