FONTOS Járványügyi figyelmeztetés érkezett: a tavaly decemberi magyarországi többlethalálozás megelőzhető lett volna
 
Előfizetői tartalom

Nyolchavi csúcson az OTP

Portfolio
Bár a magyar piac a pénteki kereskedésben a régió hátsó felében tartózkodik, az OTP jelentős érdeklődést mutat a befektetők között. A bankpapírok az előző napok emelkedését követően ma több mint 1 százalékkal kerültek feljebb, így nyolchavi csúcsra kerültek. A részvények elmúlt napokban mutatott teljesítményének hátterében a kedvező tőkepiaci hangulat mellett az IMF-megállapodás növekvő valószínűsége állhat.

Matolcsy beszédét követően emelkedésnek indultak a magyar papírok, melyből az OTP is kivette a részét. A bankrészvények több mint 1 százalékkal ugrottak feljebb, ami azt jelenti, hogy nyolc hónapja nem látott szintekre emelkedtek. A papírok az elmúlt napokban jelentős erősödést mutattak, mely részben az optimista részvénypiaci hangulattal, részben a kedvező értékeltségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés