Előfizetői tartalom

A görög hírekre fordultak az amerikai indexek

Portfolio
Az európai tõzsdék leértékelõdési nyomás alá kerültek hétfõn, a befektetõket a Görögország körüli aggodalmak tették alapvetõen kockázatkerülõvé. Az amerikai piacra is átterjedt a negatív hangulat, a vezetõ indexek eséssel nyitottak (közel 2 százalékossal), a Dow viszont 0,9 százalékos, az S&P 1 százalékos leértékelõdéssel zárt, míg a Nasdaq 0,4 százalékos értékvesztéssel. A kereskedés utolsó szakaszában a váratlan fordulatot az eredményezte, hogy a görögök és a hitelezõ trojka közötti megegyezés nagyon közelivé vált.

2011. szeptember 19. 21:42 Megosztás Kitart az emelkedés a görög fejleményekre válaszul Az indexek megállíthatatlanul emelkednek, miközben a kereskedés elején 2 százalékos eséseket is láthattunk, most már mindössze a Dow és az S&P 0,7 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés