Előfizetői tartalom

Nem mindenki örülhetett a negyedéves jelentéseknek

Portfolio
Lassan itthon is a végéhez ér a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon, mely a második negyedévhez hasonlóan szintén vegyesre sikerült. A blue chipek mindegyike publikálta már előző háromhavi teljesítményét. Míg az OTP és a Magyar Telekom kellemes meglepetéssel szolgált, addig a Richter mintegy 10, a MOL pedig közel százalékkal maradt el a szakértői prognózistól a nettó profit soron. Az alábbiakban az eddigi gyorsjelentések összefoglalóit találhatják Olvasóink.

Állami Nyomda - visszaesés a bevétel soron, ami a bázisidőszaki egyszeri tételként jelentkező népszámlálási kérdőívek elmaradásával magyarázható; - hiába a visszaeső személy jellegű ráfordítások az EBITDA és EBITDA hányad jelentősen visszaesett az árfolyam veszteség és az egyéb ráfordítások sorok negatív hatásai miatt; - csökkenő export, és export hányad;...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés