Előfizetői tartalom

Megnyugodtak reggelre a piacok

Portfolio
A mondhatni szokásos hétfői negatív hangulatban, 1% körüli mínuszokban kezdődött a nap Amerikában, ahol a befektetőket továbbra is az amerikai adósságlimit emelése körüli félelmek vezérelték, mely eredőjeként nem jött meg az igazi fellélegzés a piacokon. Ázsiában a hétfői lejtmenet után jött egy kisebb megnyugvás, ám India még így sem talált magára, miután a helyi jegybank a várakozásoknál nagyobb mértékű 0,5%-os emeléssel 8%-ra emelte az irányadó alapkamatát.

Estek tegnap az amerikai tőzsdék Kiemelkedő makroadat és vállalati jelentés nem érkezett (zárás után jelent a Texas Instruments), így a hétvégi adósságlimit miatti csalódottság jegyében kezdődött a nap a tengerentúlon. A technikai elemzés eszköztárát nézve azonban a délelőtt során a fontos támaszok kitartottak Európában, miközben az S&P 500 továbbra is az emelkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés