Előfizetői tartalom

Most kell menekülni a részvényekből és a kötvényekből?

Portfolio
A legendás befektető, Bill Gross egyik legfontosabb alapja, a Total Return Fund leépítette teljes amerikai államkötvény állományát - írja a ZeroHedge blog. Bár nem tisztázott, hogy mi az információ forrása, mindenesetre egy ilyen lépésben lenne logika a Pimco vezérigazgatójának nyilatkozatai alapján, Bill Gross ugyanis rendre hangoztatja, hogy túlértékeltnek tartja az amerikai államkötvényeket - írja a CNBC.

"Az államkötvények piaca talán a leginkább túlértékelt a kötvénypiacokon" - mondta Bill Gross. Az, hogy óriási kötvényalapja megvált az amerikai államkötvényektől, arra utalhat, hogy a legendás befektető várakozásai szerint nem lesz a jegybanki kötvényvásárlásoknak (quantitative easing) újabb fordulója. Gross egyik márciusi, a befektetőknek szánt levelében megfogalmazott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés