Előfizetői tartalom

Milyen év vár az OTP-re a profik szerint?

Portfolio
A tőzsdei befektetők szempontjából véget ért egy nem túl sikeres év, a Portfolio.hu ezek után hazai alapkezelőket kérdezett meg arról, hogy milyen várakozásokkal tekintenek 2012-re. A szakértők egyetértettek abban, hogy Európa sorsa lesz idén is a legfontosabb téma a piacokon, ahogy abban is, hogy lesz megállapodás Magyarország és az IMF között. A profik úgy látják, hogy egy esetleges részvénypiaci feltámadásnak a hazai részvények közül az OTP lehet az egyik legnagyobb nyertese.

Pártl Zoltán - Allianz Pártl Zoltán szerint 2012-ben is az eurózóna felől érkező hírek lehetnek meghatározóak a piaci hangulat szempontjából, ezek között is a kormányközi megállapodás, valamint ennek tartalma lesz kiemelten fontos. Az eddigi folyamatok azt mutatják, hogy az Európai Központi Bankot is próbálják rábírni az ún. quantitative easing-re, ahogy pedig a fiskális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés