Előfizetői tartalom

Meredeken estek a piacok, ütötték az OTP-t

Portfolio
A nap elején a ciprusi hírek hatására jó hangulatban telt a kereskedés, azonban nem sokkal az amerikai börzék nyitását követően alábbhagyott a jókedv. Az európai piacok zárásához közeledve pedig az eladók újabb hulláma érkezett a tőzsdékre, mely révén az irányadó indexek a napi csúcsaikhoz képest jelentős esést produkáltak. A nemzetközi pesszimizmus a magyar börzére is átragadt, így a BUX elsősorban az OTP-MOL páros gyenge teljesítménye miatt a pénteki záróértéke alá süllyedt. A délutáni negatív hangulat mögött az Eurócsoport elnökének, Jeroen Dijsselbloemnek a szavai állhatnak, melyek szerint a mostani ciprusi megoldáshoz hasonlóan a bankok feltőkésítésében a jövőben akár a nem biztosított betétek is szerepet játszhatnak.

2013. március 25. 17:17 Megosztás Leszakadt a BUX - Az OTP és a MOL húzta le Az európai indexek negatívba fordulásának hatására a régióban is az eladók vették át a főszerepet, így a börzék többsége mélyrepülésbe kezdett. Délben még az összes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés