Előfizetői tartalom

Magyar sikersztori Amerikában: LogMeIn

Valódi sikerpályát fut be a magyar Anka Márton által alapított LogMeIn, amelynek részvényei az amerikai tőzsdén forognak: a papírok árfolyama a 2009-es kibocsátás óta a kétszeresére emelkedett és olyan ügyfeleket nyert meg magának a cég, mint például az SAP, vagy az IBM. A vállalat az elmúlt három évben (két negyedév kivételével) nyereségesen működött és a szektortársakhoz képest is kiemelkedő profit margint ért el.

Mi az a LogMeIn? Jelenleg világszerte mintegy 125 millió eszközön használják a LogMeIn szolgáltatásait, amely hálózatba kapcsolt eszközök távvezérlésére, fájlmegosztására, okostelefonokhoz és más, hálózatba kapcsolt eszközök távvezérlésre, fájlmegosztásra, rendszerfelügyeletre, adatok biztonsági mentésére, üzleti csoportmunkára, valamint ügyféltámogatásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés