Előfizetői tartalom

Újabb pénzek érkeztek a fejlődő alapokba

Portfolio
Az EPFR legfrissebb statisztikái szerint az április 23-án zárult hét során folytatódott a tőkebeáramlás a fejlődő piaci kötvényalapokba, így zsinórban ez volt a negyedik olyan hét, mely során friss pénzek érkeztek az alapkategóriába. A kedvező képet árnyalja, hogy a helyi devizás alapok esetében tőkekivonás következett be.

Az EPFR legfrissebb adatai szerint az április 23-án zárult hét során több mint 0,2 milliárd dollár érkezett a fejlődő piaci kötvényalapokba, ez volt zsinórban a negyedik hét, ami tőkebeáramlással zárult az alapkategória esetében. A kemény devizás alapokba közel 119 millió dollárt fektettek a befektetők, míg a vegyes devizás kötvényalapokba 227 millió dollár érkezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés