Előfizetői tartalom

Tőzsdére készül a magyar Docler cégcsoport

Portfolio
A hivatalos statisztikák szerint Magyarország 5-6. leggazdagabb magyarjának, Gattyán Györgynek az érdekeltségbe tartozó Docler Holding az amerikai tőzsdére léphet. A valós idejű, interaktív videómegosztó oldal livejasmin.com know-how-jából hatalmas vagyonra szert tevő üzletember a Figyelő információi szerint a Nasdaq-ra lépne, amit meg is erősítettek a cégnél.

Az üzletüket sok esetben felnőttbiznisznek egyszerűsítik le, a cégcsoport azonban alapvetően ennek az iparágnak informatikai hátteret nyújt, az interneten keresztül videók real time közvetítését oldják meg, amiért jelentős bevételre számíthatnak. Tavaly Gyattyán György egyszemélyes tulajdonában álló WebMindLicenses Kft 13,1 milliárd forintos adózott eredményt ért el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés