Előfizetői tartalom

A magyar piacon akar maradni a BMS

Portfolio
Néhány napja még arról lehetett hallani, hogy akár tavasszal kivonulhat a Bristol-Myers Squibb (BMS) gyógyszercég Magyarországról. A cég által ma közzétett anyag szerint viszont éppen ellenkezőleg, elkötelezettek a magyarországi jelenlét fenntartása mellett. Ennek érdekében egy teljesen új működési modellt vezettek be, és a cég élére új ügyvezető igazgató került.

Új ügyvezető igazgató került a Bristol-Myers Squibb (BMS) magyarországi leányvállalatának az élére, Dr. Mártha Dezső már közel 10 éve dolgozik a cégnél, legutóbb Kínában töltött be kereskedelmi vezetői pozíciót. A cég sajtóközleménye szerint új helyi szervezeti működési modellt vezettek be, amellyel alkalmazkodhatnak a kritikus helyi környezeti tényezőkhöz. Közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés