Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: nehéz hónapokat vár a HP

Portfolio
Nagyot esett tegnap, a zárás utáni kereskedésben a HP árfolyama azt követően, hogy kiszivárgott egy belső levelezés, melyben a társaság nemrég kinevezett vezérigazgatója figyelmeztette a felsővezetőket, hogy újabb nehéz negyedévre készüljenek. A hírt érzékenyen fogadták a befektetők, különösen amiatt, hogy a cég ma nyitás előtt, az eredetileg tervezettnél korábban teszi közzé negyedéves gyorsjelentését.

Egy újabb nehéz negyedévre kell felkészülnie a Hewlett-Packardnak, a vezetőknek minimalizálniuk kell az alkalmazottak felvételét és minden centre oda kell figyelniük - közölte a társaság nemrég kinevezett vezérigazgatója, Leo Apotheker a cég felsővezetőivel. A Bloomberg által kiszivárogtatott belső levelezés szerint a társaság munkaerőpolitikája fenntarthatatlan a jelenlegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés