Előfizetői tartalom

Jön a hidegzuhany? - Újra itt a jelentési szezon!

Portfolio
Lassan ismét a vállalatok eredményeire terelődik a befektetők figyelme, nemsokára ugyanis megkezdődik az Egyesült Államokban a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon, amit a hagyományokhoz híven most is az Alcoa nyit. Az alumíniumipari óriás kedden teszi közzé harmadik negyedéves számait, amit a piacok mindig kiemelt figyelemmel követnek, ugyanis jelzésértékűnek tekintik az egész szezonra nézve. Az elemzők a harmadik negyedévre már profitcsökkenést jósolnak az amerikai vállalatoknál, az S&P 500 indexre legalábbis, amire 2009 óta nem volt példa.

Hamarosan ismét megkezdődik a gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, a szokásokhoz híven most is az Alcoa nyitja a sort az amerikai blue-chipek közül. Az alumíniumipari óriás kedden, az amerikai tőzsdék zárását követően teszi közzé harmadik negyedéves számait. Az elemzői konszenzus alapján 5,57 milliárd dolláros bevétel mellett 0,01 dolláros egy részvényre jutó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés