Előfizetői tartalom

Zuhan a Facebook - Zuckerberg még nem menekül

Portfolio
Nem ad el egyetlen részvényt sem a Facebook alapítója és vezérigazgatója, Mark Zuckerberg, amikor októberben a bennfentesek újabb köre kap lehetőséget arra, hogy az elsődleges részvénykibocsátás óta először értékesítsen részvényeket. Legalább egy évig megtartja részvényeit a cégvezető - közölte a társaság. Pedig a társaság részvényei már közel 60%-ot zuhantak a részvénykibocsátás óta és volt olyan korai befektető, aki már a profitrealizálás mellett döntött.

Zuckerberg nem ad el Legalább egy évig nem adja el részvényeit a Facebook alapítója és vezérigazgatója, Mark Zuckerberg - olvasható a közleményben, amit a társaság az amerikai pénzügyi felügyeleten keresztül tett közzé. A cégvezető, aki még 444 millió darab részvénnyel rendelkezik, nem fog eladni egyetlen Facebook-részvényt sem, amikor októberben a bennfentesek következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés