Előfizetői tartalom

Marad a Getronics - Él az e-útdíj tender (2.)

Portfolio
A Getronics kérelmét elfogadva további 30 nap haladékot adott az e-útdíj rendszer szerződésének végső aláírására a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium - mondta el Vályi-Nagy Vilmos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára. Az NFM tehát továbbra is ragaszkodik a nyertes pályázatot beadó magyar céghez. Igaz, nem is tehet mást, hiszen a T-Systems semmiképpen nem léphet a problémákkal küzdő Getronics helyébe, ugyanis a Magyar Telekom leányvállalatának ajánlata nem fér bele a költségvetési keretbe.

Tavaly szeptemberben írták ki az e-útdíj megvalósításáról szóló közbeszerzési tendert, amelyen a Getronics nyert legalacsonyabb beadott ajánlatával. Az e-útdíj szerződés megkötése a Getronics Magyarországgal a korábban tervezett december 27-ei határidőről először azért csúszott, mert a pályázat kivitelezéséről másodikként lecsúszó T-Systems Magyarország Zrt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés