Előfizetői tartalom

Ma van a Facebook nagy napja - mire számítsunk?

Portfolio
Bár csak rövid tőzsdei pályafutást tudhat maga mögött a Facebook, azt a legkevésbé sem lehet mondani, hogy unalmas lett volna a társaság részvényeivel kereskedni. Ma ismét a közösségépítő cég részvényei kerülhetnek a befektetők figyelmének középpontjába, hiszen a Facebook az amerikai piacok zárása után közzéteszi negyedéves eredményeit.

Ma jelent a Facebook Izgalmas nap jöhet ma a Facebook részvényeinek piacán, hiszen a társaság ma, az amerikai tőzsdék zárását követően közzéteszi harmadik negyedéves eredményeit. A közösségépítő cég májusi tőzsdére lépése óta ez a második alkalom, hogy negyedéves gyorsjelentést publikál. Tekintve, hogy az elmúlt napokban sorra érkeztek kiábrándító negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés