Előfizetői tartalom

Jelentett az Apple beszállítójának beszállítója (2.)

Portfolio
Emelkedéssel indította a mai kereskedést az Infineon Technologies árfolyama azt követően, hogy a cég közzétette negyedik negyedéves eredményeit. Bár a bevételek szintjén a várttól elmaradó számot közölt a cég, ugyanakkor a menedzsment kilátásoknak örülnek a befektetők, miután a vezetőség a működési eredmény tekintetében javulásra számít. A részvények közel 3%-kal kerültek feljebb. A gyorsjelentés főbb pontjai: - Több mint 10%-kal estek a negyedik negyedévben az Infineon Technologies bevételei. - A cég működési eredménye a töredékére esett, több mint 60%-kal csökkent az előző év azonos negyedévéhez képest. - A folyó negyedévre a működési eredmény szintjén javulásra számít a menedzsment.

Csökkenő nyereség A bevételek és a profit tekintetében is csökkenésről számolt be ma közzétett gyorsjelentésében a német chipgyártó, az Infineon Technologies. A cég bevételei 13%-kal csökkentek az előző év azonos időszakához viszonyítva, míg a működési eredmény szintjén 62%-os zuhanásról számolt be a társaság. Az elemzői várakozásokhoz képest vegyes képet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés