Előfizetői tartalom

Folynak az egyeztetések - Mi a helyzet a pénztárgépekkel?

Portfolio
A február 15-én a Magyar Közlönyben megjelent pénztárgéprendelet után elkezdődött a felkészülés az átállásra. A konkrétumok ismeretében jelenleg a legfontosabb kérdések, hogy betartható-e a hagyományos kasszák esetében a június 30-i, PC-alapú kasszák esetében a december 31-i türelmi határidő. Mikorra lesz kész a beépíthető AEE (Adóügyi Ellenőrző Egység), hogyan jön létre kisboltokban az adatkapcsolat, a nagyokban a szoftverek átállítása?

Hogy állnak a felek most? "A NAV képviselőjével első körben a rendeletet érintő technikai és kivitelezési kérdésekről egyeztettünk. A technikai részletek után így következő lépésként a júniusi cseredátumban érintett pénztárgépgyártókkal közösen folytatjuk a megbeszélést, amit a nagyobb PC alapú számítógép gyártókkal és rendszerintegrátorokkal folytatunk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés