Előfizetői tartalom

Elhalasztják a pénztárgépek bekötését a NAV-hoz

Portfolio
A "realitásokhoz igazodva", a műszaki és technikai feltételeknek megfelelően elhalaszthatják a pénztárgépek NAV-hoz való bekötésének határidejét - derül ki Matolcsy György egy szocialista képviselő által feltett kérdésre adott válaszából, amely a parlament honlapján olvasható. Így veszélybe kerül az idei évre betervezett 95 milliárd forintos költségvetési pluszbevétel, amit a bekötéstől várnak.

Az új típusú pénztárgépek bevezetésének ütemezése a realitáshoz igazodva, a műszaki, technikai feltételeknek teljes mértékben megfelelve kerül megállapításra. Nem zárható ki, hogy - részben a beérkezett észrevételekben megfogalmazott érvek figyelembevétele alapján - a 2013 . április 1-jei céldátum módosításra kerül a jogszabály véglegesítése során - írja Matolcsy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés