Előfizetői tartalom

A cégek felhasználják, hogy egyre több adatot osztunk meg magunkról

Portfolio
Az óriás adatbázisok nagy kihívást, de rendkívül nagy lehetőséget is teremtenek egyben, mert a legújabb IT-trendek meglovagolásával a cégek a potenciális ügyfeleikről nagyon sok mindent tudhatnak meg, ami egy sikeres marketing vagy termék-fejlesztési stratégiához elengedhetetlen. . A Gartner egy nemzetközi konferenciáján is mint a következő néhány év egyik legfontosabb IT-trendet meghatározó jelenségéről beszéltek a "Big Data"-ról, számokon és előrejelzéseken keresztül mutatták be, hogy szerintük mi történik majd az IT-piacokon. A konferencián elhangzottakról a pcadvisor.co.uk tudósított.

A "Big Data" magyarul "nagy adatot" jelent, de általában eredeti, angol formájában szokás hivatkozni a jelenségre, amelynek lényege, hogy a közösségi portálokon, intelligens mérőeszközökön, e-mailekben tárolt, digitális adatszolgáltatási kötelezettségből fakadó vagy automatizált kereskedőrobotok által és számos egyéb módon létrehozott adatok mennyisége rendkívül dinamikusan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés