Előfizetői tartalom

Így lehet keresni az egyiptomi zavargásokon a szakértők szerint

Portfolio
Lejtmenet bontakozott ma ki az amerikai tőzsdéken, amiben szerepet játszhatott az egyiptomi zavargások súlyosbodása is. Különösen azon részvényeket adják a mai kereskedésben, amelyek jelentősebb kitettséggel rendelkeznek a Közel-Keleten. A CNBC szerint azonban találhatunk olyan részvényeket, amelyekből érdemes lehet most bevásárolni.

Napok óta tartanak a zavargások Egyiptomban, a hírek szerint a tüntetők a 30 éve hatalmon lévő Hosni Mubarak lemondásáért harcolnak, amelyek ma teljesedtek csak ki igazán. A félelmek, miszerint a helyzet odáig fajul, hogy a Szuezi-Csatorna forgalmát is befolyásolja, meredek emelkedést eredményezett az olaj árfolyamában. A határidős WTI közel 4%-os pluszban tartózkodik. A csatorna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés