Előfizetői tartalom

Hatalmasat kaszált Warren Buffett cége

Portfolio
Warren Buffett befektetési cége, a Berkshire Hathaway közzétette az idei harmadik negyedévre vonatkozó gyorsjelentését, melyben igen jelentős, 72%-os profitnövekedésről számolt be. Ez elsősorban a befektetéseken elért nyereségnek, valamint a derivatív eszközök javuló teljesítményének volt köszönhető - írja a Marketwatch.

A világ talán legismertebb befektetőjének, Warren Buffettnek a cége meglehetősen erős negyedéves gyorsjelentést tett közzé, a nettó profit a harmadik negyedévben 3,92 milliárd dollárt tett ki, elsősorban a befektetéseken elért nyereségeknek, valamint a derivatív termékekből álló portfólió javuló teljesítményének köszönhetően. Warren Buffett Warren Edward Buffett 1930-ban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés