Előfizetői tartalom

Ha ez igaz, jövőre jöhet a kánaán

Portfolio
Javában zajlik a második negyedéves jelentési szezon, a vállalatok vegyesen számokat tesznek közzé, mert bár nettó profit soron a cégek nagy többsége az elemzői várakozásoknál jobb számokat közölt, a kevésbé "manipulálható" árbevétel soron azonban csak a vállalatok durván harmada tudta felülteljesíteni a konszenzusos értékeket. A vállalatvezetők a kommentárjaikban nem túl optimisták az idei második félévvel kapcsolatban, meglepő módon azonban 2013-mal kapcsolatban már szinte euforikusak a vélemények, írja a Business Insider.

Bár az amerikai vállalatvezetők nem túl optimisták a gazdasági kilátásokat illetően, a Morgan Stanley gyűjtése alapján többségük mégis arra számít, hogy jövőre tovább emelkedik majd az általuk irányított vállalatok profitabilitása. Az 1500 legnagyobb amerikai vállalat 86 százaléka javíthatja tovább 2013-ban profit marginját.Az elmúlt 4 évtizedben jellemzően 60 százalék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés