FONTOS Itt a bejelentés: meghosszabbították a lakossági napelemes pályázat befejezési határidejét!
 
Előfizetői tartalom

Feladja elveit a Ryanair: nagy változások jönnek!

Portfolio
Komoly emelkedés bontakozott ki a Ryanair részvényeinek piacán, az elmúlt 10 napban az ír légitársaság papírjai 13%-kal értékelődtek fel. A cég az elmúlt három hónapban két profit warningot tett közzé és öt éve először olyan év jöhet, amikor csökken a nyeresége. Viszont a társaság stratégiájában változások látszanak és az easyJet nemrég közzétett negyedéves gyorsjelentése lendületet adott a szektornak.

Szárnyra kapott a Ryanair Összességében jó évet tudhatnak maguk mögött a két nagy európai diszkont légitársaság, az easyJet és a Ryanair részvényei. Az év eleje óta komoly emelkedést könyvelhettek el a papírok annak ellenére, hogy év közben megbicsaklott az árfolyamuk. A nyár elején kezdődött lejtmenet után az elmúlt 10 napban ismét határozott emelkedésbe kezdtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés