Előfizetői tartalom

Extrém alacsony forgalom - Venni kell a részvényeket!

Portfolio
Sok tőzsdei szakértő problémaként említi meg a részvénypiacok extrém alacsony forgalmát, a Credit Suisse szerint azonban ez csak egy további oka arra, hogy még optimistábbak legyenek. A legendás svájci nagybank a korábbi 1425 pontról 1500 pontra emelte meg az S&P 500-ra vonatkozó idei év végi célértékét, fenntartva a részvényekre vonatkozó felülsúlyozási ajánlását - írja a Business Insider.

Sok pénzügyi szakértő az elmúlt három és fél évet egyszerűen csak a történelem legutáltabb bika piacaként emlegeti a tőzsdéken. A guruk többsége rámutat, hogy a forgalom extrém alacsony a piacokon. A Credit Suisse vezető részvénypiaci stratégája, Andrew Garthwaite azonban úgy véli, az alacsony forgalom ténylegesen okot jelenthet arra, hogy még optimistábbak legyünk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés