FONTOS Egyetlen dolgon múlhat, hogy kormányra kerül-e a Marine Le Pen-féle radikális jobboldal
 
Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson zárt a Dow és az S&P

Portfolio
Megnyugvás jellemezte ma a nemzetközi tőzsdéket a hosszú hétvége előtti utolsó kereskedési napon. Napok óta a Ciprussal kapcsolatos hírek és a válság továbbterjedésével kapcsolatos félelmek bizonytalanították el a befektetőket. Most azonban úgy tûnik, hogy a befektetők nem igazán akarnak pozíciókat vállalni a Húsvét miatti kereskedési szünnapok előtt. Az amerikai indexek kis emelkedésekkel fejezték be a hét és egyben a negyedév utolsó napját. Ez azonban elegendő volt ahhoz, hogy az S&P 500 és a Dow új rekordot állítson fel az index záróértékében.

2013. március 28. 21:11 Megosztás Új csúcsokon az amerikai indexek Mind a három vezető amerikai index kismértékű, 0,4%-os emelkedéssel fejezte be a hét és egyben a negyedév utolsó kereskedési napját. Ez a mérsékelt emelkedés azonban elegendő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés