Előfizetői tartalom

Újabb kemény benzináremelés jöhet

Portfolio
Tovább folytatta emelkedését a Brent a hét elején, melyre a finomított termékárak is emelkedéssel reagáltak, a forint erősödése pedig nem volt elegendő az áremelés mérséklésére. Az áremelésben azonban korántsem lehetünk biztosak, hiszen a MOL-nak új gyakorlatát még nem pontosan ismerjük, milyen metódus alapján dönt az árváltozásról. A dízel esetén legfeljebb 2-3 forintos áremelés képzelhető el, míg a benzin esetén egy 6-7 forint emelés sem okozna meglepetést. Időközben a MOL bejelentette, hogy 3 forinttal emeli a benzin árát, erről részletesebben alábbi cikkünkben olvashat.

A Brent árfolyama a tovább emelkedett a héten, a fekete arany árfolyama már a 114 dolláros szintek felett cserél gazdát a világpiacon. Ennek megfelelően a finomított termékárak is emelkedtek, ráadásul a benzin esetén jelentős volt az emelkedés mértéke.A finomított termékárak dollárban mért jegyzésárai egységesen felfelé mozdultak a hét elején, a benzin esetében látott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés