Előfizetői tartalom

Mosonyi távozik a MOL éléről - Rossz hír?

Portfolio
Mosonyi György 2011.április 30-án távozik a MOL vezérigazgatói pozíciójáról, lemond igazgatósági tisztségéről és a vállalat operatív irányításában nem vesz részt a jövőben. Az olajtársaság felügyelő bizottságából távozik Dr. Kupa Mihály, az új FB-tag Mosonyi György lehet. A társaság vezérigazgatói pozícióját május 1-től Molnár József, jelenlegi pénzügyi vezérigazgató-helyettes tölti majd be. Mit okozhatnak a változások a MOL életében?

A bejelentés szerint Mosonyi György döntését az igazgatóság tudomásul vette, és megköszönte az elmúlt 12 évben végzett kiemelkedő szakmai és vezetői munkáját, mellyel jelentősen hozzájárult a MOL-csoport fejlődéséhez. Az igazgatóság felkérte, hogy non-executive pozícióiban továbbra is segítse tapasztalatával és iparági tudásával a vállalatcsoportot. A MOL igazgatósága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés