Előfizetői tartalom

Robban a benzinár? - Így lehet ebből 500 Ft

Portfolio
A közel-keleti nyugtalanságokra reagálva az utóbbi napokban egyre aggasztóbb olajár jóslatok láttak napvilágot. Egyes elemzők szerint ha érdemi kitermelés kiesésre sor kerül, az árfolyam a 200 dolláros magasságokba ugorhat pár hónap leforgása alatt. Bár azt nehéz megmondani (a számos befolyásoló tényező miatt), hogy az előrejelzések ténylegesen is bekövetkeznek-e, mégis érdemes eljátszani a gondolattal. Mennyibe kerül majd egy liter benzin, ha az olajár valóban a 200 dollár feletti magasságokba száguld?

Ha lesz kiesés, jöhet a 200 dollár Az utóbbi napok közel-keleti eseményei az olajpiaci elemzők fantáziáját is megmozgatta, így többen ismét a bűvös 200 dolláros határ elérését rebesgetik. Nagy port kavart a Nomura elemzőinek 220 dolláros jóslata, bár a feltételezéseket elnézve mindez nem is tűnik annyira elrugaszkodott prognózisnak. A Nomura a mostani kínálati oldali...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés