Előfizetői tartalom

Nagyot rántottak a MOL árfolyamán

Portfolio
A hazai nagypapírok közül a MOL piacán lehetett a legjelentősebb mértékű, közel 6%-os árfolyam emelkedést tapasztalni a délelőtti órákban, mely ráadásul jóval átlag felettinek mondható forgalom mellett következett be. A hazai részvények mozgása az utóbbi időszakban lemaradó volt az olajár emelkedéséhez képest, ráadásul tegnap Amerikában is nagyon jól szerepeltek az energiaszektorba tartozó cégek.

Igen jelentős emelkedés bontakozott ma ki a MOL piacán, amihez jóval átlag feletti, 1,5 milliárd forintos forgalom is társult. A papír közel 6%-kal került feljebb, amiben sokat segíthetett, hogy tegnap Amerikában is az egyik legjobban teljesítő szektor volt az energia.Persze a MOL mai szereplése még így sem lebecsülendő, hiszen a papír a régióban képes mindegyik szektortársat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés