Előfizetői tartalom

MOL: nagy profitnövekedést várnak

Portfolio
A világ vezető olajcégei a második negyedévben ismét jelentős profitnövekedést könyvelhettek el, mely alól az elemzői várakozások szerint a MOL sem lesz kivétel. Az elsőszámú profitdriver az olaj árfolyamának emelkedése, de az upstream szegmens mellett a downstream és a gáz divízió is pozitív hozzájárulással lehet az eredményekhez.

Nagy növekedés a MOL-nál. Jelentős növekedést könyvelhetett el a második negyedévben a MOL a főbb eredménysorokon. Az elemzői konszenzus alapján a szép teljesítményt elsősorban az emelkedő olajár által hajtott upstream szegmensnek köszönhetjük. Mivel a MOL az első negyedévben változtatásokat eszközölt a divízionális bontásban, az egyes szegmensek üzemi eredményvárakozását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés