Előfizetői tartalom

Mi ez, benzinár-manipuláció? - Már megint közel a csúcs

Portfolio
Történelmi csúcs közelébe kapaszkodott a héten a benzin és gázolaj ára Magyarországon, ami ismét reflektorfénybe állította a hazai üzemanyagárak alakulásának témáját. A legtöbb autós csalódottan már csak arra próbál választ kapni, hogy ezek a húsbavágó folyamatok a hungarikumok sorát erősítik, vagy ezúttal egy általános európai jelenségről van szó. Erre próbálunk most választ adni.

Nyár elején nagy levegőhöz jutottak a hazai autósok, hiszen a benzin és gázolaj ára a kutakon egészen közel került az azt megelőzően tavaly év végén, illetve idén év elején tapasztalt négyszáz forintos szintekhez. Literenként 50 forinttal került kevesebbe a tankolás, ami egy ötven literes tanknál 2500 forintos megtakarítást jelentett. Az enyhülésnek azonban augusztusra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés