Előfizetői tartalom

Megállapodást írt alá a MOL a Barátság 1 olajvezeték felújításáról

Portfolio
Megegyezést írtak alá a MOL és szlovákiai leányvállalata a Slovnaft valamint a Transpetrol szlovák olajszállító vállalat képviselői szerdán Pozsonyban a Szlovákiát Magyarországgal összekötő Barátság 1 olajvezeték felújításáról és szállítókapacitásának megnöveléséről - tájékoztatta az MTI pozsonyi irodáját Hana Kukucková, a Slovnaft külkapcsolatokért felelős részlegének munkatársa szerdán.

A beruházásról szóló memorandum aláírását a Slovnaft közlése szerint az tette indokolttá, hogy a pozsonyi olajfinomító teljes értékű alternatív nyersanyag szállító kapacitásra tegyen szert az Adria vezetékre kapcsolódó Barátság 1-nek köszönhetően. A Százhalombatta és a szlovákiai Tompa (Tupá) település közötti kőolajvezeték felújítása és kapacitásának bővítése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés