FONTOS Járványügyi figyelmeztetés érkezett: a tavaly decemberi magyarországi többlethalálozás megelőzhető lett volna
 
Előfizetői tartalom

Martonyi az INA-ügyről: "Ez így nem mehet tovább!"

Portfolio
A magyar külügyminiszter szerint Magyarország egyértelmű üzenetet küldött Horvátországnak a MOL-INA-ügyben, de ez nem zárja ki a megegyezés lehetőségét. Martonyi János az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban emlékeztetett: Horvátországban több különböző eljárás indult, emellett megszaporodtak azok a jelek, amelyek szerint a zágrábi kabinet nem kívánja fenntartani a MOL-INA együttműködést.

A magyar diplomácia vezetője elmondta: az utóbbi időben még horvát kormányzati illetékesek részéről is több olyan nyilatkozat hangzott el a magyar olajtársasággal kapcsolatban, amire a magyar kabinetnek határozott választ kellett adnia. Hozzátette: ezért is fogalmazódott meg javaslatként, hogy a MOL vizsgálja felül portfolióját és adott esetben készítse elő INA-részvényei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés