Előfizetői tartalom

Lenne még hova csökkenteni a benzinárat

Portfolio
A hét második felében érdemi elmozdulás nélkül zajlott a kereskedés a Brent piacán ez pedig finomított termékárakra is átragadt, ennek ellenére tovább csökkenhet az üzemanyagok ára a következő héten. Az árcsökkentésre azért kerülhet sor, mert a hét közepén hozott árdöntésében a MOL véleményünk szerint nem érvényesítette teljes egészében a finomított termékárak csökkenését. A dízel és a benzin esetén is legfeljebb 2-3 forintos árcsökkenés képzelhető el, meglepetést azonban az árak szinten tartása sem okozna.

Alig változott a Brent árfolyama a hét második felében, a fekete arany árfolyamának lemorzsolódása a 110 dolláros szinteknél megállt, ennek megfelelően a finomított termékárak is szinten maradtak.A finomított termékárak dollárban mért jegyzésárai lefelé mozdultak a hét egészét tekintve, ennek egy részét azonban már szerdai döntésében érvényesítette a MOL. A benzin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés