Előfizetői tartalom

Tovább zuhan az E-Star - Új történelmi mélypont

Portfolio
Tovább folytatja a mélyrepülést az E-Star árfolyama, a részvények 25%-os csökkenéssel indították a kereskedést, jelenleg pedig 27%-os mínuszban tartózkodnak. A lejtmenetben a csődvédelembe való menekülés bejelentése mellett a Raiffeisen általi hitelfelmondás, a gyenge novemberi eredmények, valamint a BUX indexből való kikerülés is szerepet játszhat. A 15% feletti árfolyam elmozdulásra azért van lehetőség, mert a BÉT 30%-ra kiszélesítette a kereskedési sávot.

Hogy indított a részvény? Igen jelentős, 25%-os csökkenéssel kezdte a mai kereskedést az E-Star, ami azt jelenti, hogy új történelmi mélypont került beállításra 221 forinton. A korábbi mélypont 270 forint volt, amit még októberben ért el a társaság.Mit jelentett be a BÉT? A Budapesti Értéktőzsde módosította az E-Star részvények és kötvények napi mozgására vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés