Előfizetői tartalom

A Máltai Szeretetszolgálat is az előrefizetős mérőórák mellett van

Portfolio
Előre fizetős villanyórák felszerelésével megelőzhető, illetve megállítható a nehéz helyzetben lévő családok eladósodása, valamint a rendszer bevezetése véget vethet a veszélyes illegális vételezéseknek; a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az EDF Démász együttműködésében a Pest megyei monori cigánytelep összes háztartásában előre fizetős villanyórát szerelnek fel - idézi az MTI Vecsei Miklóst, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnökét egy mai sajtótájékoztatóról.

Ott, ahol a villany és a víz hiányzik elképzelhetetlen a felzárkóztatás. Ott, ahol volt, de kikapcsolják, nagyon gyorsan elkezdődik a zuhanás - fogalmazott Vecsei Miklós a probléma súlyát érzékeltetve. Mint mondta, a szeretetszolgálat szerint torz útra viszi a családi gazdálkodást az a Magyarországon működő rendszer, amely szerint el kell adósodnia egy családnak ahhoz, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés