Előfizetői tartalom

Elszállt az Air France

Portfolio
Valóságos szárnyalással reagáltak az Air France-KLM részvényei a mai kereskedésben arra, hogy a légitársaság közzétette decemberi utasforgalmi statisztikáit. Ma több mint 6%-kal értékelődtek fel a papírok, ezzel idén közel 15%-ot emelkedett az árfolyam. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy tavaly jelentősen lemaradtak az Air France részvényei a szektortársaktól.

Jól sikerült a december Négy hónapja nem látott emelkedést mutattak ma az Air France-KLM részvényei azt követően, hogy a társaság közzétette decemberi utasforgalmi statisztikáit. Utaskilométerben mérve (ami a szállított utasok utazási távolságának összege) 3,2%-kal emelkedett az év utolsó hónapjában a légitársaság forgalma, ami erősebb növekedés, mint amit a teljes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés