Előfizetői tartalom

Eloszlanak a felhők Amerikában?

Portfolio
Jó makrogazdasági adatok határozhatják meg a mai nap hangulatát a tengerentúlon. A várakozásoknál nagyobb mértékben, 37 ezerrel csökkent a frissen regisztrált munkanélküliek száma, miközben az elemzői konszenzust szintén felülmúló mértékben 12,1 százalékkal nőtt decemberben a megkezdett építkezések száma. A határidős amerikai benchmarkok enyhe pluszban állnak a kereskedés kezdete előtt.

A meglepően jó makrogazdasági adatok határozhatják meg a befektetők hangulatát ma a tengerentúlon. Múlt héten 37 ezerrel 335 ezerre csökkent a frissen regisztrált munkanélküliek száma az Egyesült Államokban, míg a konszenzus 370 ezer volt. Az ingatlanpiaci adatok ugyancsak felülmúlták a várakozásokat. A megkezdett építkezések száma pedig 12,1 százalékkal nőtt decemberben.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés