Előfizetői tartalom

Egyre több a bizonytalansági tényező (QUAESTOR)

Portfolio
Az előttünk álló héten ismét a politikai bizonytalanság lehet a legfontosabb piacmozgató erő. Az olaszországi választások után a figyelem egyre inkább az Egyesült Államok felé fordulhat, hiszen életbe léphetnek az automatikus költségvetési megszorítások, ha nem sikerül megegyezni a feleknek a pénteki határidő előtt. A Fed elnökének keddi és szerdai kongresszusi meghallgatása szintén piacmozgató hatású lehet, amennyiben újabb részletek derülnek ki az eszközvásárlási program jelenlegi ütemének esetleges csökkentéséről.

Az első exit poll eredmények azt jelzik, hogy a Bersani vezette balközép tömörülés nyerhette az olasz választásokat, s a második helyen végezhetett Berlusconi pártja. A komikus Grillo által vezetett Ötcsillag Mozgalom került a dobogó harmadik fokára. A szenátusban Bersani a korábbi miniszterelnökkel, Mario Montival léphet szövetségre. A 10 éves olasz kötvényhozamok 23 bázisponttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés