Előfizetői tartalom

Kínát vette célba a Richter (3.)

Portfolio
A Richter bejelentette, hogy marketing partnere, az Rxmidas Pharmaceuticals Co. Ltd. tulajdonosaival olyan megállapodásokat írt alá, amelyek eredményeképpen átalakul és megerősödik jelenléte a kínai gyógyszerpiacon. Ennek eredményeként a Richter újabb vegyesvállalatot hoz létre, melyen keresztül a vényköteles termékekhez kapcsolódó marketing tevékenységet végzi majd. A társaság által a kínai piactól az idei évre várt bevétel-növekedés mintegy 25 millió USD (kb. 5 milliárd forint).

A Richter az újonnan alapított vegyesvállalatban 51%-os, többségi tulajdoni részesedéssel rendelkezik, és a megállapodás szerint, a szerződés aláírásakor kifizetendő összegen túl további kifizetéseket teljesít, amennyiben az újonnan létrehozott vegyesvállalatban növeli a részesedését a következő években. Az új vegyesvállalat a Richter számára közvetlen jelenlétet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés