Előfizetői tartalom

A Merrill Lynch eladásra, a UBS vételre ajánlja a Richtert

Portfolio
A tegnapi gyorsjelentés után ma tette közzé friss Richter elemzését a Bank of America - Merrill Lynch, melyben a bankház fenntartja a 32 000 Ft-os célárát alulsúlyozás ajánlás mellett, ezzel csatlakozva az elemzők többségéhez. Negatív véleményét a Merrill a várhatóan alacsony növekedési dinamikával és a még mindig bizonytalan szabályzói környezettel magyarázza. A UBS ezzel ellentétben nem ilyen pesszimista a Richter kapcsán, így továbbra is fenntartja vételi ajánlását 51 000 Ft-os célárral. A Richter jelenleg 2,8%-os mínuszban áll a kedvezőtlen tőkepiaci környezetben.

Bank of America - Merrill Lynch A bankház elemzője a gyorsjelentés után 1%-kal csökkentette az idei évre várt EPS várakozását, mivel a devizás tételek EPS-re gyakorolt hatása (-2%) felülmúlja a Merrill 1%-kal megemelt árbevétel várakozásait. Továbbá az akvizíció miatt jelentkező költségek a későbbiekben is negatívan hathatnak a vállalat eredményességére. Kedvező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés