Előfizetői tartalom

E-Star: a kötvényprogram mellett részvénykonverzió jöhet

Portfolio
Megvitatták az E-Star tulajdonosai a társaság nehéz likviditási helyzetéből fakadó továbblépési lehetőségeket és arra jutottak, hogy a csődeljárás elkerüléséhez a jelenlegi program folytatása, így az összes kötvény névérték alatti, diszkontált áron történő visszavásárlása, vagy a kötvények részvénnyé történő átalakítása szükséges.

A kezdő gongot követően felfele indultak el a részvények, és folytatják az előző napokban mutatott száguldásukat. A papírok árfolyama percek alatt a napi limitnek számító 15 százalékos pluszba lendült. 9:15 Kedvezően fogadták a befektetők az E-Star tulajdonosinak döntését, és a részények percek alatt a napi limitnek számító 15 százalékos pluszba lendültek. A forgalom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés