Előfizetői tartalom

Virágzik a kockázati tőke itthon, de még sok teendő van

Portfolio
A Jeremie-alapok utóbbi években látott térnyerése a magyar kezdő vállalkozói ökoszisztémának nagyon jót tett, a fejlődés elindult, egyelőre viszont a gond a vállalkozói gondolkozás kiforratlanságával van. Ezt nem lehet évek alatt megváltoztatni, a fejlett országokban is több mint egy évtizedig tartott egy hatékony rendszer felállítása. Egy mai budapesti konferencián elhangzottak szerint egyre több pénz keres gazdát a piacon, jó ötleteket is lehet találni, azt kell megoldani, hogy a kezdő vállalkozók higgyenek a befektetőkben és tudjanak is együtt dolgozni.

Hasonló témákról szó esik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol előadást tart Soros György. Regisztráljon Ön is! A magyar start-up ökoszisztéma az elmúlt években nagyon gyorsan fejlődött, egy folyamatnak viszont az elején tartunk, még nagyon sok teendő van, hogy utolérjük a fejlett országokban látható piacérettséget. A panelbeszélgetésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés