Előfizetői tartalom

Ígéretes magyar vállalkozásokba szállna be Csányi Sándor

Portfolio
Az OTP Bank vezetőjének, Csányi Sándornak a cége leányvállalatot alapított, a Bonitás Kockázati Tőkealap-kezelő célja, hogy az Új Széchenyi Kockázati Tőkeprogramban részt vállaljon, és ígéretes hazai cégekbe fektessen be magas hozam reményében - írja a hvg.hu. Az Európai Uniós forrásokra hamarosan kiírják a pályázatot, a magántőkét is tartalmazó alapok pedig akár hónapokon belül felállhatnak, ha a győzteseket kihirdetik.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu és a HVCA június 7-ei CEE Private Equity and Corporate Finance Conference 2012 című konferenciáján. Az utolsó helyek még kiadók! Regisztráljon Ön is a rendezvényre! Az OTP vezetőjének magánbefektetéseit kezelő Bonitás 2002 Befektető és Tanácsadó Zrt. kockázati tőkealap-kezelőt alapított 5 millió forinttal, a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés